Contact met de ING helpdesk? Wij leggen uit hoe

Contact met de ING helpdesk? Wij leggen uit hoe

By : -

Heb je een vraag voor de ING klantenservice?

Heb je een rekening bij de ING en heb je hier vragen over? Of wil je een opdracht laten uitvoeren door de ING? Wanneer het je niet lukt dit online te doen, kan de telefonische helpdesk een uitkomst zijn. Je wilt je bankzaken uiteraard goed geregeld hebben. Het liefst kom je zo gauw mogelijk in contact met de ING, maar het vinden van het juiste telefoonnummer van de klantenservice kan best een opgave zijn. Waar kun je terecht met jouw specifieke vraag of klacht? Denk dan eens aan het kijken op een website die al deze klantenservice gegevens verzamelt. Zo kom je heel eenvoudig in contact met een medewerker en heb je snel antwoord op je vraag.

Met welke afdeling wil je contact opnemen?

De ING is vrij lastig te bereiken, wat zo zijn redenen heeft. Het aanbod diensten van de ING is dusdanig groot, dat zij ook meerdere afdelingen bezitten. Hierdoor hebben zij ook diverse telefoonnummers waar je hen op kunt bereiken. De ING biedt diensten aan zowel de overheid als bedrijven en particulieren aan. Dit maakt dat de mogelijkheden tot het in contact komen met de ING vrij uiteenlopen. Zo kun je contact opnemen met de helpdesk van de ING om een spaarrekening te openen, een lening of verzekering af te sluiten, maar ook wanneer je vragen hebt over je pensioen of wilt gaan beleggen. Binnen al deze diensten bevinden zich diverse adviseurs, waarvoor enkel een hoofdtelefoonnummer niet genoeg is.
Daarom zijn deze diensten verspreid onder verschillende telefoonnummers. Wil je contact opnemen met de juiste klantenservice van de ING? Bezoek dan eens een verzamelwebsite met klantenservice gegevens.

Direct contact met de ING

Heb je een specifieke vraag voor de ING en lukt het je maar niet om het juiste telefoonnummer voor jouw vraag te vinden? Wij begrijpen hoe frustrerend dit is. Kies voor de snelle en gemakkelijke weg. Bezoek een website met klantenservice gegevens en ontdek hoe snel je het gewenste telefoonnummer gevonden hebt. Sla de website vervolgens op je computer op, zodat je de gegevens direct bij de hand hebt. Vergeet ook niet eerst op de website van ING te kijken of het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat. Is dit niet het geval? Benader dan de helpdesk van de ING. Wij wensen je veel succes bij het vinden van de juiste contactgegevens!