BDO nieuwe accountant Vestia

BDO nieuwe accountant Vestia

By : -

Woningcorporatie Vestia heeft BDO aangewezen om de taak als accountant te vervullen voor de corporatie. De controle van de jaarrekening van 2011 is de eerste opdracht voor het accountantskantoor. Die controle zal naar verwachting aan het einde van de maand februari zijn afgerond.

Tot en met het boekjaar 2014 zal BDO de taken van accountant vervullen. Het team van accountants bestaat onder andere uit Roland van Hecke, die als audit partner optreedt en Jouke Jelgerhuis Swildens. Deze laatste zal de rol van client service partner vervullen en is daarnaast ook lid van de Raad van Bestuur van BDO.

De jaarlijkse controle van de jaarrekening van Vestia werd in het verleden uitgevoerd door de accountants van KPMG. Echter hebben deze in 2011 de opdracht voor de jaarlijkse controle naast zich neergelegd. KPMG heeft aangegeven zich niet meer onafhankelijk te voelen, nadat Vestia heeft aangegeven een tuchtklachtprocedure tegen de accountant van KPMG aan te spannen bij de accountantskamer. Om die reden heeft Vestia nu accountantskantoor BDO benoemd als opvolger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *